Syy miksi Trump voitti supertiistain

miserable
Clinton presidenttinä.

 

Amerikkalainen äänestäjä on pulassa. Talous on ahtaalla, keskivertokuluttaja elää samoin kuin valtio – luotolla. Vakityö on vaihtunut useaan määräaikaiseen. Heikentyvä dollari vie elinikäiset säästöt mennessään.  

Talous on syy Trumpin voittoon. Äänestäjät tietävät, ettei nykyisellä linjalla voi jatkaa. Trump edustaa muutosta. Trumpilla on menestyksen brändi. Hän on myös riippumaton kaikista muista, erityisesti rahoittajista, sillä hän itse on miljardööri.

Amerikkalaiset eivät tule vaihtamaan mustaa sosialistia naissosialistiin, joka on Wall Streetin sätkynukke.

alphatrump
Trumpin ei tarvitse pelätä eikä kumarrella rahoittajille.

Trump kirjoitti The America We Deserve kirjansa jo vuonna 2000. Silloin hän ennusti ja otti kantaa maan heikkenevään suuntaan. Trump kirjoitti esimerkiksi terrorismin uhasta jo ennen 9/11 iskuja.

pommi.png
Pommi olikin kello.

Lisäksi hän oli 16 vuotta sitten huolissaan kasvavasta velasta, kutistuvasta keskiluokasta ja rikkaiden rikastumisesta ja köyhien köyhtymisestä sekä eläke- ja terveysjärjestelmän mahdottomuudesta.

Bush Junior tuplasi Amerikan valtionvelan valtakautenaan, samoin teki Barack Obama. Ei ihme, että USA:n keskuspankki FED on paniikkitilassa olemattoman inflaation takia.

trumpening2.gif
Voittajan on helppo hymyillä.

Kaikenlisäksi Trump on heittänyt poliittisen korrektiuden ulos ovesta poliittisen korrektiuden luvatussa maassa. #realtalk

Arvostan Donald Trumpia sen perusteella mitä hän on saavuttanut, hänen kirjoittamansa kirjat ovat tarjonneet oivan näkökulman hänen ajatusmaailmaansa. Trump ajattelee kuin voittaja.

Trumpening 2016. Make America great again. 

donald trump perheineen.png
Tuleva presidenttiperhe.
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s